שנות ה-70 חידושים בשיווק

דיילת תנובה, כח החלוץ שפוגש את הלקוחות בשטח.

דיילת תנובה, כח החלוץ שפוגש את הלקוחות בשטח.

  • דיילת תנובה, כח החלוץ שפוגש את הלקוחות בשטח.
  • מרכז הדרכה לארוח ולכלכלת הבית, רח` אבן גבירול, ת"א.
  • טובה ארן (משמאל) מדגימה שימוש במוצרי תנובה
  • טובה ארן (משמאל) ואורה קליין מדגימות הכנת מאכלים שונים במרכז ההדרכה.
  • חוברות מתכונים בהוצאת מרכז ההדרכה של תנובה
  • חוברות מתכונים בהוצאת מרכז ההדרכה של תנובה.
  • ערבי גבינות ויין הופכים לאופנה בשנות ה-70 בהשפעת מרכזי ההדרכה לארוח של תנובה.
  • 1978: מרכז הדרכה חדש בירושלים

מרכזי הדרכה

בשנות ה-70 יזמה יחידת הדיילות של תנובה פעילות חדשה בשוק - ארגון ערבי הדרכה והדגמה בבישול ואפיה. ארועים אלה, שנקראו "ערבי גבינה ויין", נערכו במשך 3 שנים במתכונת נודדת; בעזרת מכונית חיפושית קטנה, עמוסה בציוד, קיימו דיילות תנובה מאות מפגשים ברחבי הארץ, בהם הציגו לקהל אפשרויות אירוח על בסיס מוצרי חלב; ערבי הגבינה והיין הנודדים של תנובה זכו להצלחה גדולה, שבהמשך הפכה לאפנת אירוח מובילה בארץ.כעבור שלוש שנים שכנעה טובה ארן, מנהלת יחידת הדיילות של תנובה, את הנהלת החברה להקים מרכז הדרכה קבוע בו יוכלו הדיילות להדגים בצורה נאותה יותר את התפריטים המוצעים על ידן. הרעיון החדשני והגידול בביקוש לפעילויות ההדרכה של תנובה הובילו להקמת "מרכז הדרכה לאירוח וכלכלת בית" בת"א. המקום זכה להצלחה מסחררת עם תפוסה מלאה של ערבי ההדרכה, ובהמשך נפתחו עוד סניפים ברחבי הארץ. הרחבת הידע הקולינרי, שינוי  
להמשך הכתבה>> 2 | 1 | 

הרגלי התזונה, והפיכת הבישול לפעילות פנאי מהנה- כל אלה הם חלק מהישגי מרכזי ההדרכה של תנובה בשנות ה-70.
בתחילת שנות ה-80 החלה תנובה להוציא לאור חוברות מתכונים מיוחדות, שזכו אף הן להצלחה גדולה, ובראשן "ספר הבישול הביתי" של טובה ארן. בסוף שנות ה-80 פתחה תנובה סדנאות לעולים החדשים מברה"מ, שעשו להם היכרות עם  הצרכנות והמטבח הישראליים.
 
2 | 1 |