שנות ה-70 חידושים בשיווק
דיילת תנובה, כח החלוץ שפוגש את הלקוחות בשטח.
מרכזי הדרכה
בשנות ה-70 יזמה יחידת הדיילות של תנובה פעילות חדשה בשוק - ארגון ערבי הדרכה והדגמה בבישול ואפיה. ארועים אלה, שנקראו "ערבי גבינה ויין", נערכו במשך 3 שנים במתכונת נודדת; בעזרת מכונית חיפושית קטנה, עמוסה בציוד, קיימו דיילות תנובה מאות מפגשים ברחבי הארץ, בהם הציגו לקהל אפשרויות אירוח על בסיס מוצרי חלב; ערבי הגבינה והיין הנודדים של תנובה זכו להצלחה גדולה, שבהמשך הפכה לאפנת אירוח מובילה בארץ.כעבור שלוש שנים שכנעה טובה ארן, מנהלת יחידת הדיילות של תנובה, את הנהלת החברה להקים מרכז הדרכה קבוע בו יוכלו הדיילות להדגים בצורה נאותה יותר את התפריטים המוצעים על ידן. הרעיון החדשני והגידול בביקוש לפעילויות ההדרכה של תנובה הובילו להקמת "מרכז הדרכה לאירוח וכלכלת בית" בת"א. המקום זכה להצלחה מסחררת עם תפוסה מלאה של ערבי ההדרכה, ובהמשך נפתחו עוד סניפים ברחבי הארץ. הרחבת הידע הקולינרי, שינוי
להמשך הכתבה>> 2 | 1 |
להמשך הכתבה>> 2 | 1 |