ענפים נוספים
משקים חברי תנובה, שעסקו גם בדיג, עודדו אותה להיכנס לענף זה.
דגים
למרות שדגים נחשבים למאכל יהודי טיפוסי, הם מעולם לא היו גורם משמעותי במטבח הישראלי, שכן במרבית הבתים הם עולים על השולחן רק בארוחות חג. בנוסף, נתפס הטיפול בדגים כפעילות הכרוכה בקושי ובטרחה מרובים, ועם כל אלה התמודדה תנובה לאורך השנים, בשאיפתה להגדיל את שיווקם.
בשנות ה-50 התפתח מאד ענף הדיג בתנובה. בראשית העשור הוקמו מחסנים סיטונאיים למכירת דגים ברב סניפי תנובה בארץ. בשטח נמל חיפה נבנה מחסן גדול, שכלל גם מחלקות מיוחדות לטיפול בדגים ולעיבוד ואריזה של דגי ים, שנשלו בימים רחוקים והובאו ארצה בספינות הדיג כשהם מוקפאים.
באמצע שנות ה-60 הפכה תנובה למשווקת הבלעדית של דגים אלה. צירוף כמה אלפי טונות דגים מוקפאים לשנה למכירת דגי קרפיונים, דגי אגמים ודגי הים התיכון, שבה עסקה תנובה שנים רבות, הרחיב בהרבה את היקף פעילותה בשיווק דגים.
בשנות ה-70 בעקבות ההצלחה הגדולה של המותג "תנו עוף" עופות קפואים מוכנים
להמשך הכתבה>> 3 | 2 | 1 |
בשנות ה-50 התפתח מאד ענף הדיג בתנובה. בראשית העשור הוקמו מחסנים סיטונאיים למכירת דגים ברב סניפי תנובה בארץ. בשטח נמל חיפה נבנה מחסן גדול, שכלל גם מחלקות מיוחדות לטיפול בדגים ולעיבוד ואריזה של דגי ים, שנשלו בימים רחוקים והובאו ארצה בספינות הדיג כשהם מוקפאים.
באמצע שנות ה-60 הפכה תנובה למשווקת הבלעדית של דגים אלה. צירוף כמה אלפי טונות דגים מוקפאים לשנה למכירת דגי קרפיונים, דגי אגמים ודגי הים התיכון, שבה עסקה תנובה שנים רבות, הרחיב בהרבה את היקף פעילותה בשיווק דגים.
בשנות ה-70 בעקבות ההצלחה הגדולה של המותג "תנו עוף" עופות קפואים מוכנים
להמשך הכתבה>> 3 | 2 | 1 |